Conecteaza-te cu noi

Politica

Orban: „Orașele administrate de cei de la PSD sunt în comuna primitivă“

Published

on

Premierul Ludovic Orban a declarat astăzi, la dezbaterea “Smart cities days”, organizată la Palatul Victoria, că orașele conduse de administrații PSD sunt în „comuna primitivă”, în frunte cu Bucureștiul.

„Este clar ca ideea de ‘smart city’, orașe inteligente, constituie deja un deziderat si o direcție in care va trebui sa ne mișcăm. Sunt lucruri importante care trebuie puse la punct. Noi avem un sistem de management al traficului in care s-au investit vreo 27-28 milioane euro inițial, ulterior s-au mai băgat bani și nu funcționează, în București. În multe municipii, daca le explici de baza de date urbana trebuie să le mai pui niște întrebări ajutătoare ca să înțeleagă ce-i aia…Bucureștiul și multe alte orașe care au fost, din păcate, administrate de cei de la PSD, sunt în comuna primitivă și nu au nicio legătură cu ceea ce privește conceptul de smart city. Aici trebuie să facem pași accelerați. Pe 27 septembrie cetățenii pot vota administratori inteligenți cu soluții inteligente pentru creșterea calității vieții”, a declarat Ludovic Orban.

Sursa: stiripesurse.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions