Connect with us

Administratie

Ovanesian a lansat primul „proiect major“ al administrației Chițac – spațiu de fitness în aer liber

Published

on

După aproape 10 luni de la preluarea conducerii administrației publice locale, echipa lui Chițac se pregătește să dea în folosință primul „proiect major“. Nu vă gândiți că este vorba de construcția unei parcări etajate din cele promise în campania electorală ori faptul că le va asigura transport gratuit tuturor locuitorilor din Constanța, tot o promisiune din campania electorală, ci o banală zonă de fitness în aer liber. Proiectul a fost prezentat de City Managerul Felicia Ovanesian, care a fost prezentă la demararea lucrărilor de amenajare a spațiului de fitness, care a fost fixat în zona Plajei Modern.

„Momentul zero al proiectului pe care autoritatea locală l-a promis, respectiv crearea unui spațiu de fitness în aer liber. Estimez că în două săptămâni o să beneficiem de un areal în care se vor organiza activități de fitness, dotat cu vreo 30 de echipamente pentru desfășurarea acestor activități. Va beneficia și de o zonă de spațiu verde, o să avem și o pergolă pentru puțină umbră și răcoare în zonă, înlocuim stâlpii de iluminat și înlocuim mobilierul urban. Proiectul a fost realizat cu sprijinul unui investitor privat în baza unui contract de sponsorizare semnat între acesta și autoritatea locală estimat la vreo 250.000 de lei.“, a declarat Felicia Ovanesian.

City Managerul a spus că în perioada următoare sunt estimate undeva la 50 de proiecte mai mari sau mai mici pe diferite cartiere.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta