Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Ovanesian: „Lăsați plaja “muritorilor”…Nu stă Constanța într-un pumn de arginți“

Published

on

ovanesian chitac terasa

În ședința de Consiliu Local de joi, 30 martie, pe ordinea de zi se va afla proiectul ce reprezintă raportul de evaluare a vânzării celor 854 mp de plajă din staţiunea Mamaia către firma deținută de liderul PSD Constanța, Ion Dumitrache. Este vorba de aprobarea vânzării prin licitație publică, a caietului de sarcini, a fișei de date a procedurii, precum și a raportului de evaluare ce stabilește prețul minim de pornire a vânzării terenului în suprafață de 854 mp, situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia identificat cu număr cadastral 230677, proprietatea privată a municipiului Constanța, aferent construcției C1-Bufet Felix-Parter, cu respectarea dreptului de preemțiune al societății MARINA & SANTIS SRL.

Potrivit documentației, prețul de pornire a licitației este de 1.485.960 de euro fără TVA. Numai că, Dumitrache având drept de preempțiune, cel mai probabil că ăsta va fi și prețul pe care îl da pentru cei 854 de metri de teren pe plajă și pe care liderul PSD vrea să ridice un bloc.

În această problemă intervine inclusiv fostul city manager al orașului Felicia Ovanesian, până mai ieri mâna dreaptă a primarului Chițac și cea care l-a susținut cu îndârjire. Acum, se pare că s-a rupt lanțul de iubire dintre cei doi, iar Ovanesian critică vânzarea acestei porțiuni de plajă.

„850 mp teren nu pot reprezenta “terenul aferent” unei construcții de 450 mp. Parca așa zice art. 9.1 din anexa la hcl 293/2021. La al cărei proiect îmi amintesc ca am lucrat.

Apoi l-am supus aprobării consiliului local!

Și cu dreptul de preempțiune e o discuție. Scurta, dar concludenta.

Dar dacă as povesti tot s-ar irosi atâta magie…..

Și “situația juridică” din care rezulta care e terenul aferent construcției de 450 mp unde e? Și cine a lucrat o cu atâta temeritate?!

Vise plăcute! Subliniez: VISE

Lăsați plaja “muritorilor”!

Ca s-a inventat și accesiunea imobiliara. Și nici nu sta Constanta într-un pumn de arginți. Căzusem cu toții de acord ca e oraș bogat!“, a scris Felcia Ovanesian pe Facebook.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions