Conecteaza-te cu noi

Politica

Palaz (PMP): „Excludem orice fuziune cu PNL! Intoxicările din presă nu vă salvează de la prăbușire, domnilor liberali!“

Published

on

palaz tomac

Având în vedere „informațiile false apărute în presă“, potrivit cărora ar urma să aibă loc o fuziune între PMP și PNL, Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța și vicepreședinte al PMP la nivel național, precizează că nu există nici cea mai mică intenție din partea PMP pentru a fuziona cu PNL, partid aflat în plin declin.

„Am văzut noile intoxicări apărute în media. Așa este când nu mai știu liberalii cum să se mai scoată în fața unui electorat supărat pe ei, după ce i-au încălcat toate promisiunile din campanie, de la alianța cu PSD, la taxarea exagerată și nejustificată a mediului de afaceri pentru a avea fondurile dorite în pușculițele de partid.

PMP nu are nicio discuție de fuziune cu liberalii. Ne vedem de drumul nostru clar stabilit, alaturi de Forța Dreptei și USR, prin care oferim românilor singura alternativă viabilă pe polul de dreapta al politicii romanești. Liberalii vor fi, din nou, pierzătorii alegerilor din 2024; să nu mai vorbim de Constanța, unde le-au oferit constănțenilor, din prea mult respect, un penal și un demolator”, a declarat Claudiu Palaz.

Informația potrivit căreia liderii PNL ar negocia cu PMP a apărut în presa centrală. De fapt, notează ziare.com, discuțiile sunt cu liderii apropiați de Cristian Diaconescu, care a fost îndepărtat de la șefia partidului, dar nu recunoaște acest lucru.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions