Connect with us

Actual

Până sâmbătă, vremea va fi deosebit de rece în Dobrogea

Published

on

Astăzi, specialiștii Centrului Regional Dobrogea au anunțat că vremea va fi deosebit de rece, până sâmbătă, 11 februarie.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 8 – 11 februarie, în Dobrogea vremea va fi rece, local geroasă noaptea și dimineața, astfel ca temperaturile minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -10 și -5 grade.

În vestul Mării Negre, vântul va sufla din sector nordic și va avea intensificări temporare cu viteze de 12 – 17 m/s (forța 6 – 7B), trecător 18 – 20 m/s (forța 8B), în larg. Gradul de agitație al mării este 4, trecător 5 la coastă și 5 – 6 în larg.

La această oră, manevrele sunt suspendate în porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia Năvodari.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!