Connect with us

Actual

Panică la o școală din Constanța. Sute de elevi, evacuați din cauza unui incendiu

Published

on

A fost panică, în această dimineață, la Școala nr. 30 ”Gheorghe Țițeica” din municipiul Constanța, unde s-a declanșat un incendiu.

Pompierii intervin pentru lichidarea acestuia.

”S-au autoevacuat 734 de copii și 24 de profesori. Intervenim cu 2 mașini de stingere, o autoscară, o descarcerare, o autospecială de victime multiple și 2 smurd B”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp.

Știre în curs de actualizare.

Update: Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, la ora 8.28 incendiul a fost lichidat, au ars materiale depozitate lânga panoul electric.

”Un elev în vârstă de 9 ani a fost evaluat medical la fața locului (n.r. – a făcut atac de panică) refuză transportul la UPU Constanța și a fost preluat de mama sa.  De asemenea, doi adulți au fost asistați de echipajele SMURD si SAJ,  cu atac de panică,  refuză transportul la UPU Constanța. S-a procedat la ventilarea întregii clădiri.”, a precizat Anamaria Stoica.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!