Conecteaza-te cu noi

Actual

Părinții victimelor drogatului de la 2 Mai, dezamăgiți. Noua judecătoare din dosar a respins schimbarea încadrării

Published

on

Vlad Pascu

La Judecătoria Mangalia a avut loc joi, 23 mai, primul termen în procesul lui Vlad Pascu, după schimbarea judecătoarei. În ciuda dorinței părinților victimelor din accidentul din localitatea 2 Mai, judecătoarea a respins schimbarea încadrării juridice a faptelor din ucidere din culpă în omor calificat.

Prezent la acest termen, Vlad Pascu a refuzat să dea declarații, însă a precizat că va fi prezent la toate termenele.

În ciuda speculațiilor anteriore, procesul nu se reia de la zero după schimbarea judecătoarei. După ce judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu a fost recuzată, dosarul a fost preluat de Carmen Claudia Berevoescu, care este şi preşedintele Judecătoriei Mangalia.

CSM nu a suspendat judecătoarea, dar a transferat-o. Consiliul Superior al Magistraturii a decis, marţi, să accepte transferul judecătoarei Ioana Ancuţa Popoviciu de la Judecătoria Mangalia la Judecătoria Constanţa, începând cu 1 iunie. După această decizie, Judecătoria Mangalia a hotărât să admită cererea de recuzare a Ioanei Ancuţa Popoviciu din acest dosar.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions