Connect with us

Politica

Partidul România Modernă și Demnă propune introducerea închisorii pe viață și confiscarea averilor

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Exclus din PNL pentru că a îndrăznit să aibă opinie separată de cea a conducerii actuale a PNL Constanța, Remus Cristy Baisan, a început să-și promoveze noul proiect politic. Susține că este unul dintre românii care s-a saturat să fie furat, umilit, manipulat sau trimis în pribegie de către actuala clasă politică și propune, prin noua formațiune politică al cărei președinte este – România Modernă și Demnă – să schimbe clasa politică. Baisan vrea ca schimbarea să se facă prin vot și îi îndeamnă pe români să își exercite dreptul constituțional!

“Noi suntem românii care ne dorim să fim respectați și apreciați în țara noastră, vrem ca legile țării să fie aplicate corect, pentru toți! Suntem românii demni, muncitori, cinstiți, cu bun simț. Suntem românii patrioți!”, transmite liderul partidului România Modernă și Demnă.

Pe site-ul oficial al noii formațiuni politice descoperim soluțiile pe care Baisan le propune pentru această schimbare de care România are nevoie. Printre acestea, “recrutarea în administrația publică și în guvern va fi făcută doar de agenții private”.

“Vom impune ca un minim de 25% din cei recrutați să provină din rândul românilor din diaspora. Orice proces de recrutare pentru administrațiile publică și centrală trebuie să elimine influența politică și nepotismul care au sufocat sistemul, aducând-ul în pragul colapsului. Avem nevoie de oamnei competenți, moderni, demni și patrioți, care, din pozițiile pe care le ocupă, să servească țara și cetățeanul. Romanii din diaspora pot juca un rol important în revigorarea acestor instituții profund decăzute, atât din punct de vedere moral, cât și din punct de vedere al performanței. Orice angajat al statului care părăsește sistemul bugetar nu va mai putea reveni în sistem niciodată, indiferent de cauza sau motivul pentru care acesta a părăsit sistemul bugetar (concediere, demisie sau pensionare). Angajații statului trebuie să pornească de la premisa că, prin munca lor, „Servesc Patria” indiferent de munca pe care aceștia o depun în cadrul instituțiilor statului sau autorităților publice locale și centrale”, explică Cristy Baisan.

De asemenea, Baisan vrea ca sistemul educațional și cel al sănătății să devină independente, după modeul independenței justiției. Mai mult, partidul România Modernă și Demnă propune introducerea închisorii pe viață și confirscarea averilor pentru subminarea economiei naționale, pentru spionaj în interesul altor țări, cât și pentru trădare de țară!

“Am văzut, neputincioși, cum această țară a fost devalizată, jefuită și vândută de o mână de oameni, mereu aceiași, care au avut grijă ca legile date de ei să îi protejeze sau să nu îi pedepsească prea aspru în rarele momente în care aceștia au fost demascați. Astfel de legi blânde față de trădătorii de țară au încurajat jaful național generalizat. Doar o pedepsă cu închisoarea pe viață și confiscarea extinsă a averilor ar putea restabili repectul față de semeni și țară și repoziționarea țării pe o traiectorie de dezvoltare reală”, este opinia liderul PRMD.

Mai multe informații despre ce propune Cristy Baisan prin PRMD pe www.prdm.ro

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Mesajul consilierului județean Marian Crușoveanu de Ziua Armatei Române

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Consilierul județean Marian Crușoveanu, alături de mai mulți colegi din PNL, a depus astăzi o coroană de flori în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Cu această ocazie, liderul liberal a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Armate Române.

„Alături de colegii mei, Bogdan Bola și George Niculescu, am depus, astăzi, o coroană de flori, în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Ziua Armatei este, pentru noi toți, un prilej prin care glorificăm sacrificiul militarilor pentru păstrarea independenței și a integrității naționale. Ne înclinăm, cu respect și prețuire, în fața militarilor români, care, prin sacrificiul lor, poartă cu mândrie drapelul, în teatrele de operațiuni, îndeplinind, cu profesionalism și dăruire, misiunile încredințate. Libertatea, idealul național și integritatea națională au fost îndeplinite, cu prețul sacrificiului ostașilor români. Cu ocazia Zilei Armatei, urez militarilor români și tuturor celor care activează în domeniul militar, la mulți ani și felicitări pentru devotamentul față de țară!“, a declarat Marian Crușoveanu.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Adrian Stoian, noul președinte al PMP Mangalia

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a demisiei lui Petru-Mihai Crăciun din funcția de președinte al PMP Mangalia, Adrian-Ionel Stoian a fost numit președinte interimar al acestei organizații. PMP face precizarea că până acum Adrian Stoian a ocupat funcția de vicepreședinte al PMP Mangalia și are o vastă implicare în desfășurarea campaniilor electorale, „fapt pentru care avem convingerea că din noua funcție de președinte al PMP Mangalia va motiva, atât organizația, cât și electoratul să promoveze proiectele propuse de candidații PMP la alegerile parlamentare.“

„Cea mai bună urare pe care o pot face domnului Adi Stoian odată cu numirea în funcția de președinte interimar al PMP Mangalia nu poate fi „bun venit“, el fiind deja în organizație, ci este: „mișcăm Mangalia“. Mult succes, Adi Stoian!”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Val de demisii din PSD Constanța. Viceprimarul Babu și directorul CT Bus Bogdan Niță au plecat din partid

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Continuă valul de demisii din PSD Constanța. După plecarea lui Făgădău, alți doi membri importanți vor pleca. Este vorba de viceprimarul Dumitru Babu, directorul CT Bus Constanța, Bogdan Niță, dar și fostul consilier local Valentin Gabriel Pârvulescu.

„E doar decizie pur personală. Nu e ca un afront sau viscerală. Nu plec pentru a mă înscrie în alt partid.“, a declarat Bogdan Niță pentru Ordinea.ro.

Potrivit unor surse, din PSD Constanța au plecat peste 20 de persoane.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: