Connect with us

Stiri

Pasionaţi de street play, se dă start înscrierilor!

Avatar

Publicat

la

Constanţa Street Play Battle 4 Tomis , ultimul turneu din seria de vară se va disputa în zilele de 10 şi 11 septembrie, în Sala Sporturilor din Constanţa. Înscrierile încep luni, 5 septembrie, pe www.3la3.ro, ora 15:00. Peste 250 de jucători sunt aşteptaţi la eveniment, iar înscrierile se fac în limita a 70 de echipe, cumulat la toate categoriile de vârstă sau până joi, 8 septembrie.

Premiile sunt în valoare totală de peste 20.000 de lei, din care un cec de 5000 de lei, pentru câşigătoarea categoriei de elită la seniori, şi 2000 de lei pentru locul 2. Constanţa Street Play este o competiţie de rang internaţional, unde jucătorii pot acumula puncte în clasamentul FIBA 3×3 World Rankings.

Nu doar jucătorii vor avea şansa să strălucească pe terenul de baschet ci şi spectatorii, care pot câştiga premiile puse la bătaie în concursurile individuale.
De asemenea, evenimentul vine în acest an cu o noutate, un loc de joacă pentru copii, care va promova baschetul pentru generaţiile mai tinere!

Constanta Street Play Battle 4 Tomis , un turneu marca Sport Arena Streetball, este organizat de Asociaţia Terra Semper Fidelis în colaborare Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Primăria Municipiului Constanţa şi Consiliul Judeţean Constanţa.

Comments

comments

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: