Conecteaza-te cu noi

Actual

Pasionații de delicii marine, invitați la Festivalul Scoicilor. Eveniment culinar organizat de Chef Cătălin Scărlătescu

Published

on

festivalul scoicilor

În perioada 31 iulie – 6 august 2023, pasionații de delicii marine se vor bucura de Festivalul Scoicilor, un eveniment culinar de prestigiu organizat de Chef Cătălin Scărlătescu. Piațeta Perla din Mamaia se va transforma într-un paradis gastronomic, unde iubitorii de fructe de mare vor avea ocazia să savureze cele mai rafinate preparate culinare bazate pe scoici proaspete.

„Festivalul Scoicilor reprezintă o oportunitate unică de a explora și aprecia bogăția gusturilor și texturilor oferite de aceste fructe de mare delicate. Chef Cătălin Scărlătescu, un cunoscut expert în gastronomie și pasionat al bucătăriei fine, a conceput un program diversificat, menit să încânte și să satisfacă toate gusturile.

Participanții la festival vor fi întâmpinați de o atmosferă vibrantă, amplificată de prezența unor bucătari talentați și a pasionaților de fructe de mare. Vor fi organizate demonstrații culinare interactive, în care Chef Cătălin Scărlătescu va împărtăși secretele sale culinare pentru a prepara cele mai delicioase și inedite rețete cu scoici.

Pentru a completa experiența culinară, participanții vor avea ocazia să deguste și să descopere soiuri fine de vinuri, alese cu grijă pentru a se potrivi perfect cu aromele scoicilor și fructelor de mare.

Festivalul Scoicilor organizat de Chef Cătălin Scărlătescu nu se adresează doar pasionaților de gastronomie, ci și familiilor și celor care doresc să petreacă timpul liber într-un cadru plăcut și relaxant.

În concluzie, Festivalul Scoicilor organizat de Chef Cătălin Scărlătescu este un eveniment de neratat pentru iubitorii de fructe de mare și pentru cei pasionați de bucătăria fine. O sărbătoare gastronomică ce combină arome autentice, talent culinar și experiențe de neuitat, acest festival promite să ofere o călătorie epicureană deosebită pentru toți participanții.“, spun organizatorii.

WhatsApp Image at ..

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions