Connect with us

Actual

Patru accidente în patru ore, în județul Constanța: Unul a fost foarte grav

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În cursul zilei de azi, până la această oră au fost înregistrate  nu mai puțin de patru accidente rutiere, dintre care unul cu vătămarea corporală gravă a unui conducător auto.

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 06.15, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism în localitatea Tuzla, pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța unde, în dreptul unui imobilul, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de un tânăr, de 20 ani. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului din urmă.

După mai bine de o jumătate de oră, respectiv la  6.40, o femeie de 62 de ani, a condus un autoturism pe strada Decebal din localitatea Hârșova iar la intersecția cu strada Traian, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani, pe str. Traian.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.

În jurul orei 07:50, o femeie, în vârstă de 43 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, dinspre localitatea Nicolae Bălcescu spre localitatea Mihail Kogălniceanu. La km 180+700 m, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile, către dreapta. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față, un bărbat, în vârstă de 29 de ani.

Puțin după ora 10.00, în municipiul Constanța, un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei,  dinspre strada Th Burada.  În dreptul platoului Gara CFR, a surprins și accidentat ușor un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, trecând prin fața unui microbuz oprit în banda nr 1.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(Video): Copilul care s-a pierdut în Mamaia a fost găsit. Vezi ce spun polițiștii.

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu aproximativ două ore, un copil în vârstă de 12 ani, care se afla pe plajă împreună cu părinții lui și dispăruse de câteva ore, a fost găsit.

Reamintim că poliția stațiunii Mamaia a fost anunțată de dispariția lui în jurul orei 13.30.

Potrivit unui comunicat de presă, IPJ Constanța anunța mai devreme următoarele: Alexandru Ichim, în vârstă de 12 ani, s-a pierdut în jurul orei 10. Acesta purta pantaloni scurți de culoare gri, cu ancore pe lateral, și șlapi de culoare bej.

Ore în șir, băiatul a fost căutat de 8 echipaje mixte de polițiști din cadrul stațiunii Mamaia și jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța și a fost găsit în vecinătatea hotelului Opera din Mamaia Nord.

Iată ce spun polițiștii Cenuse Radu Cătălin, din cadrul IPJ Giurgiu, detașat la Poliția stațiunii Mamaia și plt. Ciolacu Valentin Marian, din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța despre acest caz:

Copil de 12 ani, pierdut în Mamaia! 8 echipaje mixte de polițiști și jandarmi îl caută.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Copil de 12 ani, pierdut în Mamaia! 8 echipaje mixte de polițiști și jandarmi îl caută.

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, în jurul orei 13.30, polițiștii stațiunii Mamaia au fost sesizați despre dispariția unui minor, de pe o plajă din stațiunea Mamaia.

Alexandru Ichim, în vârstă de 12 ani, s-a pierdut în jurul orei 10. Acesta purta pantaloni scurți de culoare gri, cu ancore pe lateral, și șlapi de culoare bej.

Cetățenii care pot oferi informații sunt rugați să apeleze Poliția stațiunii Mamaia, nr. tel. 0241/831221.

În acest moment, copilul este căutat de 8 echipaje mixte de polițiști din cadrul stațiunii Mamaia și jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța.

Update: În urmă cu puțină vreme, copilul a fost găsit în vecinătatea hotelului Opera din Mamaia Nord.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un tânăr, salvat de la înec de un polițist aflat în vacanță

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Un polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova – Biroul Rutier Ploiești a intervenit fără ezitare în salvarea unui tânăr ce era să se înece. Sâmbătă, 20 iulie a.c., în jurul orelor 06:30, aflat în concediu de odihnă în județul Constanța, pe plaja stațiunii Costinești, agent de poliție Lucian Lepădatu, în vârstă de 22 ani, a observat în mare cum un tânăr, care se îndepărtase de geamandură, se zbătea să rămână la suprafață și striga după ajutor. Fără să stea pe gânduri, tânărul polițist a sărit în mare și a înotat cât a putut de repede, luând totodată cu el și un colac de salvare și reușind să îl  aducă la mal teafăr. Polițistul, deși nu era în timpul serviciului ori în misiune, nu a irosit nicio clipă și, astfel, a reușit să îl salveze pe cel ce s-a aventurat în larg, fără a fi nevoie ulterior de intervenția unui echipaj de salvare.

„Pe această cale, îi mulțumim colegului nostru, pentru faptul că viața celor din jur este în topul priorităților sale“, spun cei de la Poliție.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: