Connect with us

Actual

Patru bărbați din județul Constanța au ajuns ieri în spatele gratiilor. Vezi ce infracțiuni au comis

Published

on

Patru bărbați din județul Constanța au ajuns ieri în spatele gratiilor de la penitenciarul Poarta Albă.

La data de 5 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au identificat 2 bărbați, de 53 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 8 luni de închisoare, pentru revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere, respectiv 34 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 3 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot la data de 5 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 54 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 4 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Și polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 21 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 3 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Advertisement

Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.

Astăzi, 6 aprilie a.c., în Penitenciarul Poarta Albă se află 900 de persoane private de libertate.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement