Connect with us

Actual

Patru constănțeni au vrut să se racordeze ilegal la rețeaua electrică. S-au ales cu dosar penal

Published

on

Patru constănțeni care au vrut să se racordeze ilegal la rețeaua de electritate s-au ales cu dosar penal.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 2 au observat, pe strada Valea Morii din municipiul Constanța, 4 persoane care stăteau lângă un stâlp de electricitate, având o scară rezemată de acesta.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbații, cu vârste cuprinse între 28 și 51 de ani, ar fi încercat să racordeze, în mod clandestin, un imobil la rețeaua electrică.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul tentativei la infracțiunea de furt calificat și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!