Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Patru minori din Constanța, reținuți pentru tâlhărie. Doi dintre ei au fost arestați

Published

on

Doi minori au fost arestați preventiv, iar alți doi sunt cercetați sub control judiciar pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată.

La data de 20 martie a.c., în jurul orei 20.30, aceștia au deposedat prin amenințare persoana vătămată – un minor, în vârstă  de 16 ani – de un telefon mobil și suma de 10 lei.

Urmare a cercetărilor efectuate în acest dosar penal de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale față de 4 minori, de 15 ani, respectiv 16 ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

”Față de doi dintre minori, de 15 ani, respectiv 16 ani, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Față de ceilalți doi minori, de 15 ani, respectiv 16 ani, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile. Cei doi au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions