Connect with us

Administratie

Pe ce străzi se mai lucrează în municipiul Constanța

Published

on

Pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Zorelelor și bulevardul Mamaia continuă intervențiile asupra infrastructurii rutiere și pietonale. Carosabilul este modernizat iar suprafața pietonală este reabilitată prin amplasarea pavelelor noi.

Lucrări de reabilitare a traseelor pietonale se execută și pe bulevardul Mamaia, între strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei.

Conform graficului de lucru, în această săptămână se vor desfășura lucrări de asfaltare pe strada Ion Rațiu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Mamaia și strada Mircea cel Bătrân.

Echipele administratorului drumului public intervin cu utilaje pentru amenajarea suprafețelor pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în dreptul blocului L1, unde se construiește o nouă parcare.

În același timp, este recondiționată parcarea din zona Poarta 1. Zona destinată circulației pietonilor este reabilitată prin înlocuirea bordurilor.

Suprafețele din pasajul subteran de la Gară sunt reamenajate, se refac finisajele exterioare și interioare de tencuieli.

Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt igienizate corespunzător. Se curăță alveolele amenajate în jurul copacilor și se execută lucrări de întreținere a gardului viu.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se recondiționează echipamentele de semaforizare și se montează indicatoare de informare în toate zonele din oraș. Totodată, se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate. (comunicat de presă Primăria Constanța)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!