Actual

Pe plaja din Vadu a fost găsit un bărbat decedat

iun. 13, 2018 Maria Ionescu

În această dimineață, pe plaja de la Vadu, în zona Cherhanalei  a fost găsit un bărbat decedat. Acesta era în slip și nu este exclus să fie militarul dispărut în urmă cu câteva zile pe plaja de la Corbu.  Reamintim că duminică, la Corbu un băiat de 14 ani s-a înecat și nu a fost găsit până la această oră.

Tot atunci, a dispărut și un militar care era învoit pe parcursul zilei. Potrivit primelor detalii, respectiv a hainelor sale găsite pe plajă este foarte posibil ca acesta să se fi aruncat în mare pentru a încerca să îl salveze pe copil.

Reamintim că un militar din Batalionul 55 Apărare Antiaeriană ”Someș” din Dej, aflat la un exercițiu de instruire la Capu Midia a fost declarat absent nejustificat de la unitate luni seara. Este vorba despre caporalul Petru Cosma.

Vom reveni.

Update: Bărbatul a fost găsit în dreptul Cherhanalei Pescarilor de către un cuplu care se plimba.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!