Conecteaza-te cu noi

Actual

Percheziții domiciliare în județul Constanța. Trei bărbați sunt cercetați pentru furt calificat

Published

on

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, cu sprijinul Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați și al Serviciului Județean de Poliție Transporturi Vrancea,  au efectuat 12 percheziții domiciliare, 11 în județul Constanța și 1 în județul Vrancea. Trei bărbați sunt cercetați.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în cursul zilei de astăzi, 12 august, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în executare 12 mandate de percheziție domiciliară.

Polițiștii au indisponibilizat 19.000 de lei, 2 autoturisme, 67 de catalizatoare, 4.900 de kilograme de cereale (rapiță, grâu și orz) și 8 telefoane mobile.

Pe numele a trei bărbați, de 43, 56, respectiv 57 de ani, au fost emise mandate de aducere, fiind cercetați pentru furt calificat, urmând a se dispune măsurile legale.

Advertisement

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic din Constanța, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea.

Update: Față de bărbatul de 43 de ani, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța, urmând ca mâine, 13 august, să fie prezent Parchetului de pe langa Judecătoria Constanța cu propuneri legale.

Menționăm că valoarea bunurilor ridicate, în vedere indisponibilizarii/confiscării, este de aproximativ 84.400 de lei.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions