Conecteaza-te cu noi

Actual

Percheziții imobiliare în Poarta Albă și Nisipari la tineri care au furat motorină din tren

Published

on

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare, în cursul zilei de ieri, 15 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Poarta Albă și Nisipari, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict. Au fost ridicate 5 telefoane mobile, 1 laptop, 2 tablete și 140 de litri de motorină.

Ieri, 1 noiembrie a.c., șase tineri au fost depistați în flagrant delict, pe raza localității Poarta Albă, de către polițiști din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Constanța, în timp ce ar fi sustras 300 de litri de produs petrolier cu miros și caracteristici specifice motorinei, din vagoanele unui tren care se deplsa pe relația Midia – Dorobanțu. Cantitatea de motorină a fost ridicată în vederea confiscării, aceasta valorând aproximativ 11.200 de lei.

În urma acțiunii, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat 15 percheziții domiciliare pe raza localităților Poarta Albă și Nisipari din județul Constanța, ocazie cu care au fost ridicate, în vederea confiscării, 5 telefoane mobile, 1 laptop, 2 tablete și 140 de litri de motorină.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Advertisement

5 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați parchetului cu propuneri corespunzătoare.

Activitățile au fost realizate cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Constanța și lucrătorilor din cadrul PolițieiLocale Ovidiu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions