Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Percheziții în județul Constanța. Trei persoane efectuau operațiuni ilegale cu articole pirotehnice

Published

on

perchezitii

Ieri, 28 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat trei percheziții domiciliare în județul Constanța, la locuințele a trei persoane fizice bănuite de nerespectarea legislației privind articolele pirotehnice.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 850 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile P1, F2, F3 și F4, a căror comercializare către publicul larg este interzisă.

Totodată, au fost identificate și ridicate 1.200 de țigarete netimbrate, precum și suma de 30.000 de lei.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și comercializarea de articole pirotehnice destinate a fi utilizate numai de către pirotehnicieni.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța și Serviciului Criminalistic, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions