Conecteaza-te cu noi

Actual

Percheziții în orașul Ovidiu la locuințele a patru tineri bănuiți de furt

Published

on

Au fost percheziții în orașul Ovidiu la locuințele unor bărbați bănuiți de comiterea unor furturi din Metro.

Astăzi, 8 decembrie a.c., polițiștii Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat percheziții domiciliare în Ovidiu, la locuințele a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 32 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat.

Astfel, în perioada septembrie – noiembrie a.c., aceștia ar fi sustras, în mod repetat, mai multe bunuri dintr-un hipermarket (Metro) din municipiul Constanța, cauzând un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate bunuri cu valoare probatorie.

Advertisement

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat.

La acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions