Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Percheziții în Stupina. Polițiștii au ridicat o armă de tip airsoft, articole pirotehnice și țigări fără timbru

Published

on

Ieri, 2 martie, polițiștii constănțeni au făcut percheziții la domiciliul unui bărbat, în localitatea Stupina din județul Constanța. Au găsit o armă de tip airsoft, muniție, articole pirotehnice și țigări fără timbru. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 2 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat o percheziție în satul Stupina, comuna Crucea, la domiciliul unui bărbat, de 32 de ani, bănuit că ar fi deținut fără drept o armă neletală, supusă autorizării.

În urma percheziției efectuate, au fost descoperite și ridicate o armă de tip airsoft, calibrul 6 mm, prevăzută cu lunetă, un recipient din plastic cu 200 de bile din plastic și 140 de proiectile metalice.

Totodată, au fost găsite și ridicate 45 de kilograme de articole pirotehnice, precum și 1.800 de țigarete fără timbre fiscale.

”Bărbatul a fost sancționat contravențional, potrivit Legii nr. 227/2018.

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions