Connect with us

Actual

Permise de conducere reținute de polițiștii constănțeni pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a limitei de viteză

Published

on

În cursul zilei de ieri, 15 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu cei ai formațiunilor teritoriale din județul Constanța și ai Serviciului Rutier Tulcea au desfășurat o acțiune pe DN 22, respectiv DN 22A, pentru prevenirea și combaterea încălcărilor prevederilor legale în ceea ce privește viteza de deplasare și efectuarea depășirilor neregulamentare.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 74 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 31.000 de lei, dintre care 63 pentru depășirea limitei de viteză.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 7 permise de conducere, dintre care 5 pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale admise, unul pentru depășire neregulamentară și unul pentru neacordarea de  prioritate pietonilor.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!