Connect with us

Actual

Permise de conducere, suspendate de polițiștii constănțeni pentru depășirea limitei de viteză

Published

on

Depășirea limitei de viteză este în atenția polițiștilor constănțeni. În weekend, au fost aplicate amenzi în valoare de 144.000 de lei și au fost reținute mai multe permise de conducere.

La data de 1 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere privind viteza de deplasare.

Astfel, polițiștii au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 23.000 de lei, dintre care 42 pentru depășirea limitei de viteză.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere, pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a limitei de viteză.

Advertisement

La data de 2 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța și cei ai Serviciului Rutier Tulcea au desfășurat o acțiune, pe DN 22 și DN 22A, pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere privind viteza de deplasare.

Astfel, polițiștii au aplicat 219 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 121.000 de lei, dintre care 169 pentru depășirea limitei de viteză.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 19 permise de conducere, dintre care 18 pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a limitei de viteză.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement