Connect with us

Actual

Persoană cu dizabilități din Constanța, umilită de doi polițiști locali – VIDEO

Published

on

masina cu handicap

Polițiștii locali din Constanța au dat dovadă de exces de zel noaptea trecută și au ridicat mașina unei persoane cu handicap din parcarea unui centru comercial, parcată pe un loc special destinat persoanelor cu dizabilități. Doamna era în scaun cu rotile și era însoțită de un copil de aproximativ trei ani. Culmea este că mașina era corect semnalizată, având abțibilduri speciale care avertizează faptul că mașina aparține unor persoane cu dizabilități, atât în față, cât și în spate. Mai mult, atât femeia, cât și soțul acesteia au legitimații de persoane cu dizabilități.

În schimb, polițiștii locali susțineau sus și tare că persoana în cauză trebuia să afișeze legitimația de handicap pe bord. Numai că, ceea ce nu știe poliția locală este că, în cazul în care ar fi afișat legitimația în bord, ar fi încălcare a GDPR.

masina politie handicap

masina politie handicap

După mai bine de două ore de la incident, femeia și-a recuperat mașina numai după ce a plătit 570 lei taxa de ridicare. Polițiștii locali nu i-au mai dat și amendă, ci numai avertisment. Doamna a reclamat fapta la Poliția națională.

După incidentul de seara trecută, polițiștii de la Secția 2 au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu. Infdormația a fost confirmată de reprezentanții IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta