Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Societate

Peste 1.000 de copii din Ovidiu, Poiana și Culmea vor primi pachete de rechizite școlare

Published

on

rechizite scolare

Pentru că ne apropiem de începutul unui nou an școlar, iar în această perioadă toate familiile pregătesc bugetul necesar pentru copii, primăria orașului Ovidiu, la inițiativa primarului George Scupra, vine în întâmpinarea părinților și anunță că toți cei 1.056 de copii de la creșă, grădiniță și clasele 0-IV din Ovidiu, Poiana și Culmea vor primi în prima zi de școală, pachete de rechizite școlare.

Iată ce primii copiii:

  1. Creșă – ghiozdan
  2. Grădiniță – ghiozdan, set foarfecă, penar, lipici lichid/solid, mapă format A4 cu buton de închidere, set carioci, set hârtie creponată, set creioane cerate
  3. Clasele 0 – IV – ghiozdan, penar, stilou Schneider Voyage cu 3 rezerve de cerneală, caiet Tip I și Tip 2, bloc desen A4, marker pentru tabla de scris, creion cu gumă HB, lipici lichid, set creioane colorate, radieră, set geometrie 4 piese, set carioci, foarfecă, ascuțitoare, etichete școlare autoadezive.

”Vă dorim un nou an școlar cu realizări frumoase, cu zâmbet pe chip și multă sănătate!”, a transmis George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions