Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Societate

Peste 1.100 de butelii încărcate cu gaze fluorurate, oprite la graniță în Portul Constanța

Published

on

butelii port

Garda de Mediu Constanța nu a permis introducerea pe teritoriul României a 1.140 butelii încărcate cu gaze fluorurate cu efect de seră, R134a, R410a și R407c. Marfa avea ca destinație o societate din județul Brașov și a fost expediată din Turcia.

”Societatea importatoare nu a făcut dovada înscrierii în registrul F Gas, respectiv nu a făcut dovada alocației cotei pentru anul 2023. Cantitatea  totală de tone echivalent CO2 aferentă încărcăturii este de 21.145,6, depășind pragul de 100 tone echivalent CO2, astfel încât este necesară alocarea unei cote anuale, conform prevederilor Regulamentului nr. 517/2014 privind gazele fluorurate cu efect de seră.”, a precizat Steluța Popescu, comisar șef al Gărzii de Mediu Constanța.

Controlul s-a realizat împreună cu alte autorități, în Punctul de Trecere a Frontierei Port Constanța.

butelii port

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions