Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Peste 100 kg de pește, descoperite în portbagajul unui autoturism pe raza localității Lumina

Published

on

peste masina

În urma valorificării unei informații, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit  într-un autoturism cantitatea de 103 kg de pește proaspăt, pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative.

În data 3 februarie, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au efectuat controlul asupra unui autoturism în care se aflau două persoane, pe raza localității Lumina. Astfel, au descoperit în portbagaj cantitatea de 103 kg de pește proaspăt, din speciile caras, crap, șalău și știucă, pentru care existau documente justificative.

”Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, iar autoturismul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “deținerea şi transportul de pește, fără documente legale.”, a precizat Andrei Ene, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions