Connect with us

Actual

Peste 80 de amenzi, aplicate de polițiștii Serviciului Rutier Constanța pentru traversare neregulamentară

Published

on

Ieri, 14 martie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor de circulație, prin depistarea și sancționarea pietonilor care traversează neregulamentar, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 87 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 19.000 de lei, dintre care 82 pentru traversare neregulamentară, iar restul pentru alte abateri.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia acordării de prioritate, respectării culorii roșii a semaforului și indisciplinei pietonale.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 10 permise de conducere.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!