Connect with us

Politica

Petrecerea lui Orban nu a fost petrecere în viziunea ministrului de Interne

Published

on

Ministrul de Interne, Lucian Bode (PNL), a declarat, astăzi, că prezența câtorva zeci de liberali care au mâncat și au băut ieri de ziua lui Ludovic Orban într-o sală din Parlament nu reprezintă o petrecere și ca MAI nu a dat niciodată amenzi doar pe baza unor imagini apărute în spațiul public:

„Am văzut declarațiile d-lui președinte Ludovic Orban, am văzut și ce prezentați dvs. ca întrunire, petrecere. Eu am înțeles ce au înțeles majoritatea românilor, ieri a fost ziua de naștere a dlui Orban și anumiți colegi au considerat important să vină să îi spuna „La Multi Ani“. Nu a fost nicio petrecere. Eu nu pot să definesc această întâlnire drept o petrecere. MAI niciodată n-a sancționat pe cineva doar în baza unor imagini în spațiul public. Eu nu definesc ca ceea ce s-a întâmplat ieri acolo petrecere, masa festivă. Mi-e foarte greu să-l încadrez (evenimentul) neparticipând la el”, a spus Bode.

În 2020, imaginile cu Orban şi miniştrii PNL petrecând la Guvern, la doar 10 zile după ieşirea din starea de urgenţă, când toate localurile erau închise, a stârnit un scandal public. În urma acestui scandal, cinci miniştri s-au autodenunţat şi au fost amendaţi pentru încălcarea restricţiilor anti-pandemie.

Sursa: stiripesurse.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta