Conecteaza-te cu noi

Politica

Plângere penală pe numele lui Klaus Iohannis

Published

on

Președintele Klaus Iohannis s-a ales cu plângere penală la Parchetul General, din cauză că trage de timp și evită să pună în aplicare decizia Curții Constituționale pentru revocarea Laurei Codruța Kovesi.

Conform jurnaliștilor de la stiripesurse.ro, plângerea a fost depusă de Cătălin Stochiță, un apropiat al lui Marian Vanghelie și fost candidat la Primăria Sectorului 5.

Președintele Klaus Iohannis este acuzat de abuz în serviciu, pentru că nu a pus în aplicare decizia CCR.

“Domnul Iohannis Klaus Werner, având funcția de Președinte al României, refuză să pună în aplicare Decizia CCR nr. 358/30.05.2018, definitivă și general obligatorie, publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 473 din 07.06.2018 privind revocarea din funcție a Procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, doamna Kovesi Laura Codruţa , încălcand prevederile Constituției României”, se precizează în sesizare conform sursei citată.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions