Connect with us

Politica

Planurile Elenei Udrea. Ce mutări pregătește în dosarul “Gala Bute”

Published

on

Ies la iveală noi informații despre mutările pe care le va face fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, după întoarcerea pe meleagurile natale.

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a dezvăluit, marți, pentru Bugetul.ro, că a discutat cu fostul ministru al Turismului, după întoarcerea în țară.

Veronel Rădulescu ne-a spus că fosta „Blondă de la Cotroceni” se va odihni câteva zile, apoi va face pregătirile pentru botezul fetiței sale. Mai mult, acesta ne-a precizat și cum va muta în dosarul „Gala Bute”.

Am vorbit, dar mai pe scurt, că e obosită. Ce planuri poate să aibă după ce s-a întors din călătoria asta? Să se așeze și ea câteva zile, să se odihnească, să boteze fetița”, a declarat, Bugetul.ro, avocatul Veronel Rădulescu.

Referitor la decizia CCR privind alcătuirea ilegală a completurilor de trei judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție, apărătorul fostului ministru a precizat că … https://www.bugetul.ro/exclusiv-avocatul-elenei-udrea-face-dezvaluirea-momentului-planurile-fostului-ministru/

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!