Conecteaza-te cu noi

Actual

Plătiți-vă taxele la SPIT! Până pe 31 martie, fără penalități!

Published

on

Începând de luni, 13 martie 2017, taxa rezervare loc parcare se poate achita la punctul de lucru al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța situat la adresa str. Ecaterina Varga nr. 25-27. Măsura vine ca urmare a mutării la adresa sus-menționată a Serviciului Gestionare Servicii Publice-Direcția de Servicii Publice din cadrul Centrului de Informare Cetățeni, situat în incinta City Park Mall. Programul de lucru cu publicul va fi asigurat astfel: luni, marți, miercuri și vineri: 0800 – 1600; – joi: 0800 – 1830. Pe această cale, amintim constănțenilor că termenul scadent pentru achitarea taxei este 31 martie 2017, iar după această dată se calculează majorări de întârziere în cuantum de 1%, pentru fiecare lună sau fracție de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadență.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions