Connect with us

Stiri

Plecați la drum? Sunt lucrări pe autostrăzile A1, A2, A3 și A4!

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pentru că vremea este frumoasă şi permite, se vor executa diferite tipuri de lucrări pe autostrăzile A1, A2, A3 şi A4, astfel: a) Pe autostrada A1 Sibiu – Deva: – pe sensul de mers Timişoara către Arad, la kilometrul 509+300 de metri, pe benzile unu şi de urgenţă, se vor efectua lucrări de reparaţie a rosturilor podului, până în data de 07 iulie 2017, ora 10:00. Semnalizarea rutieră temporară va fi menţinută şi pe timpul nopţii. – pe acelaşi sens de mers, între kilometrii 541 şi 543, pe banda a doua, se vor executa lucrări de curăţare a zonei mediane, până în jurul orei 16:00. b) Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa:   – pe sensul de mers către litoral, la tronsonul kilometric 48+900 – 49+100, pe banda a doua, vor fi desfăşurate lucrări de înlocuire a parapeţilor metalici, până în jurul orei 16:00. – pe acelaşi sens de mers, între kilometrii 53+650 şi 54, pe banda a doua, se vor executa aceleaşi lucrări, tot până în jurul orei 16:00. – şi tot pe acelaşi sens, la tronsonul kilometric 12+500 – 14+200, au loc plombări asupra carosabilului, pe banda numărul unu, până la aceeaşi oră menţionată anterior. c) Pe autostrada A3 Turda – Borş: – pe sensul de mers Gilău către Câmpia Turzii, între kilometrii 26+800 şi 28, pe prima bandă, se execută lucrări de frezare şi asfaltare până la ora 20:00. d) Pe autostrada A4 Ovidiu – Constanţa: – pe sensul de mers către litoral, de la rondul oraşului Ovidiu, până la kilometrul 1+400 de metri, se desfăşoară lucrări asupra marcajelor rutiere, până în jurul orei 12:00, după care acestea se continuă pe sensul opus, până la ora 16:00. Recomandăm conducătorilor aută să circule cu viteză redusă în zona lucrărilor, să acorde o atenţie sporită acestor tronsoane kilometrice şi să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri sau semnalizările instituite pentru fluidizarea circulaţiei.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Avarie RAJA în km5! Traficul auto e restricționat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Mugurului, din municipiul Constanța, RAJA S.A a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 21 octombrie 2018, în intervalul orar 09,40 – 13,00.

În acest timp nu vor avea apă la robinete consumatorii de pe străzile Micșunelelor, Mugurului, Pandurului, Th. Speranția, parțial Șos. Mangaliei, precum și cei arondați Punctului Termic 96.

Totodată, pentru efectuarea lucrărilor, s-a impus restricționarea traficului auto, pe strada Mugurului, pe tronsonul cuprins de străzile Micșunelelor și Șos. Mangaliei.

Zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt  și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează   Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă în Mihail Kogălniceanu, Oituz, Culmea și Nazarcea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 19 octombrie 2018, în incinta stației de pompare Cota 20 Ovidiu, RAJA SA Constanța este nevoită sa întrerupă furnizarea de apă în intervalul orar 14,30-17,30.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de la intrarea în localitatea Mihail Kogălniceanu (societățile comerciale și unitățile militare), precum și localitățile Oituz, Culmea și Nazarcea.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă potabilă în localitatea Nicolae Bălcescu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de la intersecția străzilor Gării cu Geamiei, din localitatea Nicolae Bălcescu, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 19 octombrie 2018, în intervalul orar 14,00 – 17,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Nicolae Bălcescu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: