Connect with us

Stiri

Ploaia a făcut prăpăd

Maria Ionescu

Publicat

la

Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizarea nowcasting, tip Cod Galben, valabilă pentru nordul Dobrogei până în jurul orelor 15.00. Ulterior, a fost prelungită ora pană la care era valabila avesrtizarea, pana la 18.00.
Potrivit meteorologilor, s-au semnalat frecvente descărcări electrice, averse ce au cumulat izolat peste 25 l/mp, intensificări de vânt cu aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni.
În județul Constanța erau anuntate fenomene meteorologice deosebite la Băneasa, Adamclisi, Aliman, Deleni, Dobromir, Dumbrăveni, Independența, Ion Corvin, Lipnița, Oltina, Ostrov, Peștera, Rasova, Saligny. Dar si in Cogealac, Crucea, Fântânele, Horia, Pantelimon, Saraiu, Vulturu. Si au fost. La Deleni, spre exemplu, a fost ploaie torențială, care a făcut prăpăd. Străzile s-au umplut foarte repede de apă. A fost la fel in toată zona, localnicii declarand că si la Pietreni, localitate aflată la mică distantă de Deleni, a plouat la fel de tare.  Ciudată vreme, am putea spune, daca ne gandim că ieri a fost soare peste tot.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: