Connect with us

Politica

PMP Constanța propune amenajarea de piețe volante. Palaz: „Nu goniți producătorii români“

Tatian Iorga

Publicat

la

Decizia Guvernului de a închide piețele este o măsură pripită și de înțeles, în condițiile magazinele mari deținute multinaționale sunt lăsate deschise, este opinia multora dintre cetățeni. Printre cei care au cerut redeschiderea piețelor se numără și cei de la PMP Constanța. Claudiu-Iorga Palaz, liderul PMP-iștilor constănțeni, spune că, dacă nu este posibil redeschiderea piețelor, măcar să fie amenajate piețe volante, pentru ca producătorii români să-și poată vândă marfa.

„Dragi guvernanți! Pentru că NOI PMP suntem cei care simt patriotismul nu doar îl mimează, susținem amenajarea PIEȚELOR VOLANTE! Aberația de a închide piețele agroalimentare exact în perioada in care ROMÂNII își fac piața pentru a prepara cele necesare unei gospodarii și de a-și face provizii pentru iarna, nu face decât sa mă gândesc la faptul ca VREȚI SA UMPLETI IAR BUZUNARELE MULTINAȚIONALELOR! E simplu! Goniți producătorii români, oamenii nu mai au de unde sa cumpere produse românești pentru a-și umple cămara și atunci ce vor face?! VOR FI NEVOIȚI SA IA CONSERVĂRAIA ȘI PLATICELE DIN MAGAZINELE pe care voi le protejați !!!!! Halal PARTIOTISM! De ce măsurați cu două unități!? Ce diferență este între o piața în are liber și magazinele sufocante ale multinaționalelor care rămân deschise?! Noi, românii, suntem mai fraieri?! Da, ați auzit bine, noi românii!!! Pentru că voi guvernanților SUNTEȚI ORICE, DAR numai ROMÂNI NU SUNTEȚI!!!! Așa că, să va asumați și sa acceptați propunerea PMP CONSTANȚA de a organiza PIAȚA VOLANTA în fata instituțiilor pe care le conduceți: adică in parcările publice din fața CONSILIULUI JUDEȚEAN CONSTANTA, A INSTITUȚIEI PREFECTULUI ȘI PRIMARIEI CONSTANTA!!!! Așa meritați! Și dacă sunteți bărbați politici vă asumați și va cereți scuze public pentru aberațiile dispuse! Locația este perfecta! 1) este în centru 2) are locuri de parcare 3) nu este pusă pe stradă 4) se poate controla accesul cetățenilor pentru a preveni răspândirea COVID având patru puncte de intrare 5) este betonata și oamenii își pot expune produsele agroalimentare 6) angajații sunt în telemuncă, deci nu ține vrăjeala cu blocarea activității instituției (și așa nu prea rupeți ușile pe acolo cu munca) 7) este aproape de parc și părinții pot sta cu copii să se joace 8) este o locație aproape de stațiile de autobuz 9) nu aveți alte idei pentru variante de piețe volante!!! 10) TREBUIE SĂ VĂ ASUMAȚI DECIZIILE LUATE ÎMPOTRIVA PRODUCĂTORILOR ROMÂNI!“, a declarat Claudiu Palaz.

Comments

comments

Politica

Deputatul USR Iulian Bulai, despre Eminescu: „Dacă ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”, La mulţi ani, Mihai!“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Președintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, deputatul USR de Neamţ Iulian Bulai, afirmă, într-o postare pe Facebook, că, dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”, ar fi eliminat pensiile speciale, ar fi desfiinţat inspectoratele şcolare, ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentur a ajunge mai repede de la Iaşi la Viena.

” Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi:

– ar fi semnat pentru “Fără penali în funcții publice”.

– ar fi eliminat pensiile speciale.

– ar fi desființat inspectoratele școlare, pe care le știa bine.

– ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iași la Viena.

– ar fi reformat radical TVR, SRR și CNA.

La mulți ani, Mihai!

Mulțumim pentru moștenirea primită de la tine!”, a scris Bulai.

Astăzi se împlinesc 171 de ani de la neşterea poetului Mihai Eminescu şi este celebrată Ziua Culturii Naţionale.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Președinte CJ Constanța, Mihai Lupu, cheamă ONG-urile la discuții

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, îi invită pe reprezentanții Organizațiilor Non Guvernamentale de pe raza județului Constanța la o întâlnire oficială pentru identificarea și demararea unei colaborări pentru realizarea unor proiecte comune care să vină în sprijinul locuitorilor din județul nostru.

„Îmi doresc să continui seria de întâlniri, pe care am demarat-o odată cu întrevederea de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța, și cu reprezentanții Organizațiilor Non Guvernamentale din Constanța. Avem proiecte de cercetare împreună cu mediul academic, care vor duce la valorificarea și fructificarea acestora și dorim să dezvoltăm proiecte similare și cu societatea civilă constănțeană. Suntem deschiși la propunerile venite din partea ONG-urilor și vom acorda tot sprijinul nostru pentru elaborarea și implementarea proiectelor cu impact asupra locuitorilor din județul Constanța”, a declarat Mihai Lupu.

Evenimentul se va desfășura în 25 ianuarie 2021, începând cu ora 11:00, în sala “Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, cu respectarea tuturor normelor de siguranță epidemiologice în vigoare. Toate Organizațiile Non Guvernamentale care doresc să participe la această întâlnire vor desemna un singur reprezentant și vor putea accesa formularul de înscriere online, pe site-ul Consiliului Județean Constanța, la următorul link: http://www.cjc.ro/sectiune.php?s=215.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Președintele USR Constanța, Remus Negoi: „Mascarada primarului Cîrjaliu trebuie să înceteze la Agigea!“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Președintele Organizației Județene Constanța a USR, senatorul Remus Negoi, îl critică dur pe primarul comunei Agigea, Maricel Cîrjaliu pentru tertipurile la care apelează pentru a controla activitatea Consiliului Local.

„Azi, 15 ianuarie 2021 de la ora 15:00, primarul pesedist Cîrjaliu, de la Agigea, a convocat a treia ședință de Consiliu Local cu același unic punct pe ordinea de zi – votarea comisiilor de lucru. Votul comisiilor și a viceprimarului comunei Agigea s-a făcut pe 12.11.2020, conform Procesului verbal de ședință atașat de colegii. Doar că individul nu vrea să emită Hotârea de Consiliu Local conform acelui proces verbal pentru că poate. Pentru că PSD. E un abuz inimaginabil al primarului pesedist! Am discutat îndelung cu președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, cu prim-vicepreședintele PNL Constanța, Septimiu Bourceanu. Dumnealor m-au asigurat că se vor implica, mai ales că în parteneriatul creat la Agigea, în Consiliul Local, avem 4 consilieri USRPLUS și 2 consilieri PNL. De asemenea, am solicitat prefectului județului Constanța, Silviu Coșa, să trimită un reprezentant al Instituției Prefectului la ședința de azi a Consiliului Local Agigea, pentru a media și a pune în aplicare decizia prin vot a consilierilor locali din 12.11.2020. Această situație absurdă trebuie să înceteze! Blocajul impus de primarul Cîrjaliu, doar pentru că nu-i convine rezultatul alegerilor, este un abuz incalificabil! În egală măsură, secretarul general al comunei Agigea comite un abuz incredibil, refuzând să pună în aplicare votul consilierilor. Cu astfel de manevre ticăloase, PSD confirmă încă o dată că este partidul care nu se va reforma niciodată!“, a declarat Remus Negoi.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: