Connect with us

Politica

PNL a pierdut controlul politic și în orașul Cernavodă. PSD a câștigat alegerile parlamentare cu 26,21%

Published

on

La fel ca în multe alte localități, Cernavodă se înscrie în lista celor în care Partidul Național Liberal a pierdut controlul politic. Astfel, la Cernavodă, alegerile parlamentare au fost câștigate de PSD.

Liderii Partidului Social Democrat au obținut la Cernavodă 26,21% din totalul voturilor valabil exprimate la votul de duminică. Pe locul doi s-a aflat Partidul Național Liberal, formațiune din care face parte toată conducerea orașului, cu 25,62% si, pe locul 3 se află surpriza alegerilor din 6 decembrie, AUR. Candidații AUR au obținut la Cernavodă 20,12%. Clasamentul politic de la Cernavodă este completat de Alianța USR – PLUS cu 12,67, Pro România cu 4,01 și PMP cu 3,53%.

sursa foto: Facebook / PNL Cernavodă

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!