Conecteaza-te cu noi

Politica

PNL atacă: Decebal de la Primărie și Dorel de la RADET readuc Constanța în anii ’80!

Published

on

Coordonatorul politic al Organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal, Septimiu Bourceanu, susține că dintre toate surprizele neplăcute și „bucuriile” oferite constănțenilor de primarul Decebal Făgădău și administrația sa un singur lucru mai lipsea: Constanța – fără apă caldă!

„Credeam că domnul primar Făgădău a temporizat ascensiunea sa spre vârful incompetenței administrative, dar constatăm cu surprindere că nu se lasă! Domnia sa vrea să depășească toate recordurile în materie de incompetență și să readucă municipiul Constanța în anii 80! Asistăm în aceste zile la un adevărat dialog al surzilor dintre RADET și CET pe tema datoriilor. De fapt, doar un scenariu cu care ne-am obișnuit deja, pentru că nu este prima oară când datoriile sunt cauza întreruperii apei calde pentru cetățeni. Iar între RADET și CET se află, pe post de Hopa Mitică, primarul Decebal Făgădău care se jură că nu fură, dar e de partea RADET care nu recunoaște că ar avea vreo restanță către CET. În tot acest joc, în care până și cioara vopsită a amețit de-a binelea, primarul Constanței habar nu are care este realitatea din teren! Decebal Făgădău pune în scenă o dramoletă ieftină, cu domnia sa în rolul salvatorului universal care umblă cu un lighean cu apă fierbinte în brațe…”, afirmă Septimiu Bourceanu.

Potrivit declarațiilor liderului liberal, aceasta este imaginea clară a modului haotic în care este condus și administrat municipiul Constanța de câțiva păpușari incompetenți.

„Se pare că celebrul Dorel, simbolul prostiei, a pus stăpânire pe Constanța. În prag de iarnă, constănțenii au toate șansele să rămână fără apă caldă, ca o formă jenantă de primitivism. Ne întoarcem oare la condițiile jalnice din perioada comunistă când ne spălam cu ibricul la lighean? Asta în situația în care jupânii acestui oraș nu ne vor opri și apa rece, pentru că între apa rece de la RAJA și apa caldă de la CET există un element comun: roșul politic al PSD! În toată această poveste, primarul Făgădău, probabil de dragul lui Dorel de la RADET, se spală pe mâini cu apă caldă (pentru că el are apă caldă) și regizează un scenariu în care ne povestește cum va salva Constanța de toate consecințele unei igiene fără… apă caldă. Ca de obicei, tupeul omului invizibil este maxim! Acesta minte populația că municipiul Constanța este pregătit să facă față unei ierni grele! În ce constă aceste pregătiri? Cum este orașul administrat iarna? Cine își asumă deciziile importante? Care sunt răspunderile clare ale primarului Făgădău pe perioada iernii? Și cei doi viceprimari ce fac? Lasă orașul în beznă, după modelul viceprimarului Babu sau achiziționează mobilă de lux pentru birouri, ca și cum nu s-ar putea bate de muscă și în dotările vechi? Din păcate, la mai bine de doi ani de la preluarea mandatului, performanțele manageriale ale echipei Făgădău își arată limitele: un oraș murdar, aflat în ruină și fără apă caldă pentru cetățeni!”, conchide coordonatorul politic al Organizației municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions