Conecteaza-te cu noi

Politica

PNL cere Guvernului Ciolacu să strângă cureaua. Nu sunt excluse creșteri de taxe și impozite

Published

on

ionut stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat, astăzi, după ședința conducerii partidului cu reprezentanții PNL din Executiv, că PNL a discutat despre măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare. Totodată, Ionuț Stroe nu a eliminat posibilitatea mării unor taxe și impozite, dar a punctat că acest lucru vor fi decizii ale coaliţiei, ale Guvernului.

„Principalul subiect al ședinței de astăzi l-a reprezentat apelul miniștrilor și secretarilor de stat ai PNL pentru reducerea cheltuielilor bugetare. Apelul este pentru a găsi cele mai bune soluții pentru reducerea cheltuielilor bugetare, care vor începe în viitorul apropriat. Statul trebuie să ofere propriul exemplu, înainte de a avansa alte măsuri care îi vizează fie pe cetățeni, fie pe agenții economici“, a spus Stroe.

Printre măsurile avansate de PNL se numără eliminarea cheltuielilor neesențiale, redimensionarea anumitor instituții. Liderul liberal a făcut refere și la posibilitatea eliminării anumitor facilități.

”Ar fi foarte bine să facem deosebire între speculaţiile, zvonurile, poate chiar propunerile care au existat la nivel public în ultimele două, trei săptămâni şi deciziile care vor urma. Cel puţin pentru a nu speria cetăţenii sau zona economică, ar fi bine să punem capăt acestei spirale, acestei isterii în legătură că măriri de taxe sau  impozite în viitorul apropiat şi să ne gândim că toate aceste lucruri vor fi decizii ale coaliţiei, ale Guvernului, probabil în şedinţele următoare”, a spus Ionuţ Stroe.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions