Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

PNL Constanța i-a retras sprijinul politic lui Mihai Lupu

Published

on

Conferinta Mihai Lupu

Biroul Politic Județean al PNL Constanța s-a întrunit sâmbătă, pentru a discuta situația creată de comportamentul președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. Liberalii spun că s-a luat în discuție întreaga atitudine a lui Mihai Lupu în raport cu funcția pe care o ocupă, toate comportamentele acestuia în diferite situații de la preluarea mandatului până în prezent, inclusiv episodul în care acesta a amenințat un polițist local, dar și toate acuzațiile care i se aduc.

Decizia Biroului Politic Județean a fost de a înainta către CDJ (Colegiul Director Judeţean) propunerea de retragere a sprijinului politic, spun liberalii într-un comunicat.

„PNL este un partid care crede în dialog, toleranță și politică pentru oameni. Nu suntem, nu putem fi de acord cu comportamente care se abat de la aceste principii, mai ales când acestea vin din partea unor persoane care au fost desemnate în funcții de conducere. Ar trebui să fie primele care dau un exemplu pozitiv.”, a declarat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

Conducerea PNL își cere scuze pentru cei care s-au simțiți lezați de comportamentul lui Mihai Lupu. Reamintește totuși că Mihai Lupu, ca orice alt cetățean al România, beneficiază de prezumția de nevinovăție. Liderii PNL Constanța subliniază însă că retragerea sprijinul politic pentru președintele CJC nu va afecta implementarea proiectelor de dezvoltare a Județului Constanța, mai spun liberalii într-un comunicat.

„Timpul și cifrele au dovedit că avem cei mai performanți primari din județul Constanța. Am discutat cu aceștia, cu toți colegii din partid și vă pot asigura că actul administrativ al primarilor nu va avea de suferit. Vom continua să schimbăm în bine fața localităților, să investim, să atragem fonduri europene, să dezvoltam acest judet.”, a mai spus Bogdan Huțucă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions