Conecteaza-te cu noi

Politica

PNL și PSD se întrec în abrogarea recursului compensatoriu. Social-democrații plusează cu eliminarea pensiilor speciale

Published

on

Premierul Ludovic Orban, a anunțat, luni, la finalul ședinței PNL de la Palatul Parlamentului, că Executivul său își va asuma răspunderea răspunderii pe patru modificări care vizează legi referitoare la justiție. Orban a punctat că Guvernul urmează să își asume răspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, desființarea Secției Speciale, modificarea prevederilor referitoare la perioada de formare de la Institutul Național al Magistraturii, precum și cele referitoare la reducerea vârstei de pensionare a magistraților.

Interesant este că și PSD-iștii au anunțat că vor să abroge recursul în compensatoriu. Astfel, conducerea Camerei Deputaţilor a introdus pe ordinea de zi a plenului de miercuri, la solicitarea PSD, mai multe proiecte de lege, printre care abrogarea recursului compensatoriu, abrogarea pensiilor speciale, eliminarea supraacizei la carburanţi şi cel privind transportului judeţean de călători.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions