Conecteaza-te cu noi

Administratie

Poarta Albă. Primăria continuă asfaltările pe alte trei artere. Vezi pe ce străzi intră mâine utilajele

Published

on

Primăria Poarta Albă continuă să toarne covor asfaltic pe mai multe artere din localitate. Astfel, conducerea administrației locale din Poarta Albă anunță că mâine, 23 iunie, se vor executa lucrări de asfaltare pe străzile: Brazilor, Paltinului și Primăverii. Primăria îi roagă pe cetățeni să lase libera partea carosabilă.

Amintim că, autoritatea locală din Poarta Albă a reluat lucrările de asfaltare a 42 de străzi, însumând 15,75 km de pe raza comunei. Toate străzile ce sunt asfaltate sunt la acest moment, la stadiul de piatră. Primarul Vasile Delicoti spune că, după asfaltarea străzilor, nu se va mai putea interveni la nivelul asfaltului pentru branșarea la utilități. Odată cu finalizarea acestui proiect toate străzile din comună vor avea asfalt toate arterele din Poarta Albă. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 2.100.000 de euro, banii provenind de la bugetul stat.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions