Conecteaza-te cu noi

Actual

Poarta Albă. Trei persoane au ajuns, ieri, în spatele gratiilor. Vezi pentru ce

Published

on

În cursul zilei de ieri, polițiști din Constanța au pus în executare 3 mandate. Este vorba despre un bărbat și o femeie condamnați pentru efectuare de operațiuni cu produse psihoactive, precum și despre un bărbat pedepsit pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 12 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 25 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat o femeie, de 31 de ani, pe numele căreia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Tot ieri, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 39 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de un an și 168 de zile de închisoare, pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

Advertisement

Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions