Actual

Poate sunteți interesați: Medicină militară în limba engleză! Se fac înscrieri și la Constanța

aug. 12, 2018 Maria Ionescu

Începând de mâine, persoanele care doresc să devină medici militari vorbitori de limba engleză se pot înscrie la Institutul Medico Militar de la UMF Târgu Mureș. Sunt scoase la concurs 20 de locuri, iar durata studiilor este de 6 ani. Înscrierile se pot face până pe data de 24 august.

Cei interesați trebuie să se prezinte în vederea recrutării la sediul birourilor informare-recrutare din centrele militare județene/de sector pe a căror rază domiciliază.
Condiții de recrutare:
Vârstă maximă: 30 de ani împliniți în cursul anului 2018;
Studii: liceu cu bacalaureat sau promovarea examenului de bacalaureat pana la data concursului de admitere.

Pentru mai multe informații şi înscriere, cei interesați trebuie să se prezinte la biroul informare-recrutare care funcţionează în cadrul centrului militar din judeţul/sectorul în care domiciliază. Adresele birourilor informare-recrutare pot fi descărcate aici: https://goo.gl/nduabh

Selecție: 29-30.08.2018, în cadrul unuia din cele 4 centre zonale de selecție și orientare (Alba Iulia, Breaza, Câmpulung Moldovenesc sau Constanța), în funcție de arondarea centrelor militare județene/de sector.

Probele de selecție constau în testare psihologică, parcurgerea unui traseu utilitar aplicativ și susținerea unui interviu de evaluare finală.
Mai multe detalii găsiți AICI: https://goo.gl/BWzEsi

Candidații admiși în urma participării la selecție se vor înscrie ONLINE, pe site-ul instituției de învățământ, în perioada 03-05.09.2018.

Prezentarea candidaților înscriși online pentru concursul de admitere, va avea loc în data de 06.09.2018, ora 07:30, la sediul Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș.
În data de 06.09.2018 candidații vor fi testați la limba engleză, această probă fiind eliminatorie.
În data de 07.09.2018 va avea loc examenul de admitere.
Mai multe detalii referitoare la admitere găsiți AICI: https://goo.gl/PZV1fC

Pentru obținerea unor informații detaliate vă rugăm să vă adresați birourilor informare-recrutare de care aparțineți cu domiciliul. Adresele și numerele de telefon sunt publicate AICI: https://goo.gl/nduabh

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!