Actual

Poate vă era dor: Din nou suntem sub cod galben de vreme rea

mart. 06, 2018 Maria Ionescu

Cu toate că suntem déjà în data de 6 martie şi meteorologii au precizat că vom avea parte de primăvară călduroasă, se pare că nu vrea încă să-şi facă apariiţia. În urmă cu o oră, judeţul Constanţa a intrat sub un nou cod  galben de vreme rea. Asta înseamnă că se vor semnala burniţă şi ploaie, dar va fi şi ceaţă care determină vizibillitate redusă, local sub 200 de m. Localităţile afectate sunt: Cernavodă, Mircea Vodă, Rasova, Peştera, Aliman, Deleni, Adamclisi, Saligny şi Seimeni. Codul este valabil până la ora 15.00 dar nu este exclus să fie prelungit.

Update: Exact aşa cum am preconizat, codul de vreme rea a fost prelungit până la ora 18.00. Din câte se poate observa, şi în municipiul Constanţa este ceaţă densă, aşa că ar trebui să aveţi grijă cum circulaţi, atât ca pietoni cât şi ca şoferi!

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!