Connect with us

Administratie

Podul peste ecluza de la Năvodari, deschis traficului rutier pe 3 benzi

Published

on

pod ecluza navodari

Primăria Năvodari anunță că, începând de astăzi, traficul rutier pe Pod Ecluză s-a reluat în condiții normale pe 3 benzi!

„Lucrările pentru montarea rosturilor de dilatație s-au finalizat, acestea fiind prevăzute în proiect și executate conform indicațiilor din documentația tehnică (nu a fost vorba nici de lucrări de reparații, nici de omisiune, nici de costuri suplimentare). Ne cerem încă odată scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm de faptul că investiția privind modernizarea și supralărgirea Podului Ecluză era absolut necesară și va contribui pe viitor la un trafic rutier mult mai fluent și sigur în zonă!“, informează Primăria Năvodari.

Amintim că, lucrările de reparare și modernizare a podului de peste ecluză au început în urmă cu un an, în 12 februarie și au cuprins: supralărgire pod la trei benzi de circulație reversibile, refacerea completă a infarstructurii de rulare prin turnare placă de beton, modernizarea trotuarelor, schimbarea parapeților și balustradelor de protecție și intervenții la structura de rezistență, inclusiv la pilonii de susținere.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta