Conecteaza-te cu noi

Societate

Polaris asigură servicii de vidanjare fose septice în Năvodari (Mamaia Sat), Corbu, Lumina, Ovidiu și Constanța

Published

on

polaris m holding

Polaris M Holding asigură servicii de vidanjare fose septice în Năvodari (Mamaia Sat), Corbu, Lumina, Ovidiu și Constanța.

Printr-un anunț postat pe o pagină de socializare, compania amintește că are o echipă de profesioniști. Polaris asigură servicii de calitate la cel mai mic preț, iar pentru asta se bazează pe o experiență îndelungată de peste 15 ani în domeniul vidanjării.

”Echipa noastră de profesioniști deține experiența și echipamentul necesar pentru a vă oferi servicii de calitate la prețuri mici:

1 vidanjare = 280 lei +TVA

Advertisement

sau

5 vidanjări = 250 lei + TVA, pentru fiecare vidanjare.

Contactează-ne acum la tel: 0771 643 466  și/sau reciclare@polaris.ro

Bd. Aurel Vlaicu, nr. 290A”, au precizat reprezentanții companiei Polaris M Holding Constanța.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions