Conecteaza-te cu noi

Administratie

Polaris continuă dezinfecția străzilor și aleilor din Constanța

Published

on

Societatea de salubrizare Polaris M. Holding informează angajații săi continuă activitatea de colectare și transport a deșeurilor menajere, reciclabile, vegetale și inerte, de colectare a deșeurilor aruncate la întâmplare, de golire a coșulețelor stradale, de maturat mecanizat și manual a străzilor, trotuarelor și pasajelor din municipiul Constanța. Suplimentar, încă din luna martie, au loc zilnic operațiuni de igienizare a spatiile exterioare: străzi, trotuare, parcuri, zone pietonale.

„Intervenția de ieri a presupus dezinfecția aleilor de acces în unitățile sanitare: Spitalul Clinic de Urgenta ’’Sf Andrei’’, Spitalul Clinic pentru Boli Infecțioase, Serviciul de Ambulanta Județeană, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie și Spitalul de Psihiatrie; bulevardelor Ferdinand, 1 Decembrie 1918, Tomis, străzilor Mihai Viteazu, I. Gh. Duca, Atelierelor și Meșterul Manole, parcului din zona Tomis ÎI; platformelor supraterane pentru deșeuri municipale și recipientelor pentru deșeuri reciclabile.“, notează Polaris.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions