Conecteaza-te cu noi

Societate

Polaris continuă să distribuie pubele galbene și negre în satul Schitu

Published

on

polaris

Astăzi, joi, 22 decembrie, reprezentanții companiei Polaris M Holding continuă să distribuie pubele galbene (pentru deșeuri reciclabile) și negre (pentru deșeuri reziduale) în satul Schitu, respectiv  pe: strada Viilor, strada Marinarilor, strada Ciocârliei, strada Privighetorilor, strada Islazului.

În situația în care angajații Polaris nu reușesc să distribuie toate pubelele planificate într-o anumită zi, distribuția va continua în ziua următoare.

”Vă rugăm sa urmăriți pagina noastră de Facebook, precum și pagina Primăriei Costinești, pentru a fi la curent cu programul de distribuire a pubelelor.

Persoanele care nu sunt acasă pentru a prelua pubela, pot veni la sediul nostru din str. Tineretului, nr. 16, Costinești, pentru a o ridica. Vă rugăm să aveți în vedere că pubela se ridică în baza cărții de identitate și a actului de proprietate. Informații suplimentare la telefon 0728 281 689.”, au precizat reprezentanții companiei.

Advertisement

Persoanele care locuiesc în satul Schitu vor primi împreună cu pubelele și un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă. Tot în pliant este menționat și programul de colectare a deșeurilor reziduale și reciclabile pentru satele Costinești și Schitu.

Pubelele vor fi scoase în fața porții și vor fi ridicate în zilele menționate pe pliant.

Colectarea separată începe de acasa!

Reprezentanții Biroului de presă roagă locuitorii satului Schitu să nu amestece deșeurile menajere cu cele reciclabile. În pubela galbenă se depozitează numai deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/ carton și metal.

În pubela neagră se depozitează deșeuri reziduale, care nu se pot recicla.

Advertisement

Presați / tăiați/ striviți deșeurile din ambalaje înainte de a le depune în pubela galbenă, în acest mod se folosește la maxim capacitatea pubelei.

Deșeurile se biodegradează foarte greu, unele dintre ele nu se degradează niciodată. Colectăm separat și astfel reducem cantitatea de deșeuri care ajunge la groapa de gunoi și implicit ne protejăm sănătatea și mediul înconjurător.

Este interzisă amestecarea deșeurilor, abandonarea și depozitarea acestora în afara spațiilor special amenajate, conform Legii nr. 211/2011.

polaris

polaris

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions