Connect with us

Societate

Polaris: Deșeurile voluminoase trebuie depozitate în bene, nu lângă platformele pentru deșeuri menajere

Published

on

Deșeurile voluminoase trebuie depozitate în bene, nu lângă platformele pentru deșeuri menajere, precizează reprezentanții Biroului de presă al companiei Polaris M Holding.

Benele pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere. În aceste bene puteți depune prin aport voluntar și gratuit deșeuri voluminoase de care nu mai aveți nevoie, precum: mobilier, canapele, saltele, usi, obiect de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

Cartier Abator – Far – Poarta 5

  • Săptămâna 21.11 – 27.11

Platforma 038 – str. Stadionului Bl. H16A

Platforma 100 – str. Stânjeneilor drept Cam. Socep

Platforma 062 – Aleea Portului Nou

Cartier I.C. Brătianu

  • Săptămâna 28.11 – 4.12

Platforma 444 – I.C. Brătianu Bl. PAV5 – PAV6

Platforma 501 – I.C. Bratianu nr. 248 / str. Matei Milo Bl. A,B (Jandarmi)

Pe lângă aceste locații, amplasate temporar, constanțenii pot duce deșeurile voluminoase la centrul de colectare deșeuri, al cărui sediu se află pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!