Conecteaza-te cu noi

Societate

Polaris. Iată cât s-a colectat separat în ultimele 3 zile în zona de blocuri din municipiul Constanța

Published

on

deseuri polaris

Echipele de control ale companiei de salubrizare Polaris M Holding din Constanța sunt pe teren în fiecare seară, pentru a verifica conținutul recipientelor din cartierele de blocuri.

Din păcate, nivelul de precolectare separată nu s-a îmbunătățit cu toate că este verificat același număr de platforme și containere galbene.

Numărul containerelor galbene cu reciclabil conform din ultimele 3 zile, în zona de blocuri este:

  • 6 nov – 2 containere galbene, amplasate lângă platforma 444;
  • 7 nov – 0 containere galbene:
  • 8 nov – 5 containere galbene, amplasate lângă platformele 443 și 79.
  • Numărul containerele metalice cu conținut conform este 0.

!!!ATENȚIE!!!  CE SE DEPOZITEAZĂ în recipientele pentru deșeuri reziduale (containere metalice și pubele negre)?

  • Resturi alimentare (mâncare gătită, carne, ouă, lactate); absorbante, șervețele, scutece, tampoane, hârtie igienică folosită; conținutul sacului de la aspirator; veselă de porțelan/ceramică/ geamuri sparte; excremente ale animalelor de companie.

NU SE DEPOZITEAZĂ în containerele metalice și pubelele negre:

  • Deșeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal, aluminiu, sticlă).
  • Deșeuri rezultate din construcții și demolări; pământ, nisip, pietriș.
  • DEEE-uri (deșeuri de echipamente electrice, electronice și electrocasnice): aspiratoare, telefon mobil, consolă de jocuri, bigudiuri electrice, lămpi, mixer, fier de călcat), acumulatori, baterii, anvelope.
  • Deșeuri textile.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions